fredag 5 mars 2010

Pipa!

Herregud, vad jag alskar air condition. Vi sitter pa ett internetcafe nu och njuter av kall luft. Utanfor fonstret ar det kanske +35, med en luftfuktighet runt 80%. Det ar varmt, I tell you! Men harligt. Pa aftonbladet.se ser jag en rubrik som sager "Varen ar pa vag till Sverige!", det kanns som ett tappert forsok till att inge lite hopp till en forfrusen befolkning. Sverige kanns valdigt langt bort nar man laser sadant. Tanken pa sno och -20 ar helt utraderad ur var sinnesvarld.

Den langa resan hit till Pipa fran Salvador gick helt smartfritt. Langfardsbussen var himmelsk. Stooort legspace med en nedfallbar hylla att lagga benen pa, och ryggstodet kunde vi nastan falla ner till helt vertikalt lage. Skont. Vi hittade de andra tva bussarna ocksa utan problem, allt gick nastan for bra. Pa bussen mellan Joao Pessoa och Goianinha fick vi dessutom en varsin powerbar av en kvinna som satt bredvid oss, sa himla snallt! Brasilianare ar fina manniskor.

Nu ska vi snart ga och handla lite atbart. Planen for dagen ar att halla oss undan fran solen sa mycket som mojligt. Var hud kommer nog doda oss annars, natten var plagsam. Kandes lite som att nagon konstant snartade vara ben med en handduk. Men men, vi far som sagt skylla oss sjalva. Vi har lart oss var laxa nu. Nar morkret intagit byn ska vi nog fa var forsta smak av nattlivet har, ga ut och ta en drink eller sa. Kommer bli fint!

Hoppas ni inte forfryser dar hemma, tanker pa er ofta och onskar att ni kunde fa uppleva det har ocksa!
Manga kramar.
/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar