måndag 1 mars 2010

Sista inlagget av fas tva

Kara fina vanner och familj! Kan meddela att vi bada borjar fa en behaglig pepparkake-nyans till var hy nu. Det kanns skont och som att man hor hemma liiiite mer. Salvador har varit ett aventyr och vi kommer minnas det lange, men just nu kanns det anda skont att resan fortsatter. I morgon satter vi oss pa bussen som under sexton timmar ska fora oss norrut genom Brasilien, till var slutdestination Praia da Pipa. Vi har last och tittat pa bilder och nu langtar vi efter att komma bort fran storstan och in i lugnet och de lite tommare stranderna. Kommer bli helt underbart!

Vi har fatt en ofantlig massa flirtar de senaste dagarna! Kanske ar det for att varan hud inte ar avtandande genomskinligt vit langre? Folk visslar och gor pussljud och sager "oooh, nice leeegs" hit och dit och det kanns valdigt ovant och konstigt, men visst maste vi anda ta det som komplimanger?! Hittills ar det bara verbala tafsanden och inga fysiska, tack for det!

Hur som helst, tankte bara saga att vi ar osakra pa hur mycket tillgang vi kommer ha till dator nu den kommande tiden, sa om ni inte hor fran oss pa nagra dagar sa blir inte oroliga. Sa lange ni inte hor nagot kan ni ta for givet att allt ar bara bra. Det ar nar vi ringer i panik som det finns anledning att oroa sig, inte annars. Tank pa det, vara mammor. :)

Hoppas inte Sverige ar for kyligt och hardhant mot er alla, hoppas ni mar bra.

/Lotta och Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar