söndag 7 mars 2010

Det ljuva livet

Vi njuter fortsatt av Pipa! Livet ar sa lugnt och utan krav har. Alla hundar ar tjocka och forokar sig at alla hall tills de ser ut som en blandning av minst tjugo olika raser. Huvud som en labrador, kropp som en tax, svans som en bichon frisee. Alla manniskor ar ocksa helt blandade. Hela varlden ar har. Man hor alla mojliga sprak pa alla mojliga stallen. Det ar haftigt. Och det haftigaste ar att Pipa ar ett sadant undangomt paradis. Nar vi forsta gangen akte hit borjade vi fundera pa om vi tagit fel buss eftersom allt vi kunde se var skog och typisk brasiliansk landsbygd mil efter mil. Men sa plotsligt kommer man fram till denna lilla hippieby precis vid havet dar tiden tycks ha stannat. Ett eget litet samhalle langt bort fran storstader och vardagar. Vi trivs valdigt bra har.

Vi har problem med att ladda upp bilder och filmer och det suger eftersom vi verkligen har tusentals bilder som vi vill visa for er. Var kamera verkar inte vilja samarbeta med de brasilianska datorerna. Men det ska funka! Forr eller senare.

Idag har vi atit italiensk glass och last bocker i hangmattan i bara underkladerna hela dagen. Harligt! Sa skont att slippa stressen darhemma med korkort och CSN och framtidsangest. Vi forsoker att tanka pa allt det dar sa lite som mojligt - det far bli ett senare problem.

Tack for att ni kommenterar och mailar och tanker pa oss. Vi kanner oss sa omtyckta! :) Kramar i massor!

Lotta

1 kommentar:

  1. Hoppas ni inte blir kvar där i hippie-byn! Verkligheten väntar här hemma. Men för all del den kan väl få vänta....Huvudsaken att ni mår bra. Tids nog börjar allvaret och då har ni härliga minnen att leva på!
    Stor kram från mammis i Sala.

    SvaraRadera