fredag 12 februari 2010

Bom Dia!

Nu ar vi har i Rio! Det ar helt galet varmt och man ser inte folk pa gatorna forran efter solnedgangen. Vi bor hos var couchsurfing-van Marcio, som ar typ Jesus personifierad. Snallaste, mest osjalviska och generosa manniskan vi nagonsin traffat. Vi har fatt det enda rummet i hans lagenhet som har air conditioner, for att han tycker sa synd om oss stackars svenskor som ar vana vid minus femton och nu har plus trettiofem. Nar vi kom hade han baddat i ordning var sang, bara en sadan sak liksom! Sjalv sover han pa soffan, stackarn.

Resan hit gick forvanansvart bra, inga missoden what so ever. Forutom att vi gick lite vilse ibland pa de gigantiska flygplatserna i Frankfurt, Sao Paulo och Rio de Janeiro. Nar vi kom till Rio sa akte vi buss genom staden for att komma till Marcios lagenhet, det var helt galet mycket saker att titta pa. Busschaufforen ropade ut busshallplatserna vi akte forbi, och nar han ropade ut "Copacabana beach!" sa satt bade jag och Lotta och nop oss i armen typ. Sa underbart att vara har.

Igar kvall foljde vi med pa nagot som kallades "Couchsurfing meeting". Vi tankte oss kanske ett rum dar alla sitter i ring och pratar om sina planer men nar vi kom dit var det en regelratt fest med ol och caipirinhas. Det var grymt roligt och vi traffade manga intressanta manniskor, daribland en pratglad australiensare som berattade om sina raggningstekniker pa ''korkade amerikanskor".

Nu ska vi ga ut och se oss om lite, kopa sa mycket flaskvatten vi kan bara och ta ett premiardopp i havet!

2 kommentarer:

  1. Det låter helt fantastiskt! Snäll kille. Jag vill höra mer, mer, mer!

    SvaraRadera
  2. Skönt å höra att resan gick bra. Passa på nu å njut av allt där borta. många kramar från Sumo

    SvaraRadera